Kamajahu lisab koogile tervislikkust ja samas aitab kakao varjata kama maitset. See kook sai sööjatelt heakskiidu.
Kama-kakao õunakook
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3 dl nisujahu
1 dl kamajahu
1,5 spl kakaod
1,25 dl suhkurt
1 tl vanillisuhkrut
3 muna
50 g võid või margariini
2 dl piima
1 l õunatükke
mõni tera soola
Klopi munad kahvliga lahti, lisa kakaoga segatud suhkur, kamajahuga segatud nisujahu, mõni tera soola, vanillisuhkur, sulatatud või ja piim. Sega läbi, lisa väiksed õunatükid ja sega uuesti. Vala küpsetuspaberiga kaetud ümmargusse koogivormi.
Küpsetada 35 minutit 200-kraadise ahju keskmises vahes ja siis veel 5 minutit ahju ülemises osas.