Hanna-Liina Võsa ja Maria Listra annavad jõulukontserdid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna-Liina Võsa.
Hanna-Liina Võsa. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Lauljatarid Hanna-Liina Võsa ja Maria Listra esitavad detsembri lõpus kuues Eesti linnas ameerika ja inglise jõululaule.


Sedapuhku käed löönud Võsa on Ameerika muusikali- ja draamaakadeemia koolitusega ja Listra on tudeerinud Londoni Ülikooli Royal Holloway kolledžis.

Lauljataridel aitab jõululaule esitada keelpillikvartett Prezioso koosseisus Hanna-Liis Nahkur (I viiul), Mari-Katrina Suss (II viiul), Anne Ilves (vioola) ja Andreas Lend (tšello). Samuti löövad kaasa pianist Piia Paemurru ja Liivi Listra laulustuudio lastekoor.

Kontserdid toimuvad 20. detsembril Viljandi Pauluse kirikus, 21. detsembril Tartu Peetri kirikus, 22. detsembril Rakvere Kolmainu kirikus, 23. detsembril Pärnu kontserdimajas, 27. detsembril Rapla Maarja-Magdaleena kirikus ja 28. detsembril Tallinna Kaarli kirikus. Kõik kontserdid algavad kell 19.

Pääsmed on saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles