Zetodel valmis singel

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Zetod.
Ansambel Zetod. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna, 17. septembri õhtul esineb klubis Rock Cafe ansambel Zetod, kes äsja sai ühele poole singliga „Merekosilased".

Ansambli liidri Jalmar Vabarna sõnul on tegemist looga, mis leiab kindlasti koha Zetode tulevasel kauamängival. Laul pajatab mere ääres mõsevast neiust, keda kiusavad merest tulevad kosilased - raudmees, kellele neiu annab korvi, seejärel hõbemees, kes samuti lahkub pika ninaga.

Siis aga jõuab maamees, keda neiu oligi salamisi oodanud, ja kosjad saavad teoks.

„Merekosilased" salvestati tänavu augustis TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia helistuudios. Salvestamise ja miksimise eest kandis hoolt Rainer Koik ning loo masterdas Kristo Kotkas. Lugu võib kuulata Zetode Myspace'i lehelt.


Zetode kontserdil, millele järgneb pisuke esinemispaus, esinevad ka Lenna Kuurmaa ja Tsibihärbläseq. Õhtu erikülaline on ansambel Paabel.

Zetod alustasid bändina 2003. aastal, nüüdseks on neilt ilmunud kaks kauamängivat: „Lätsi vällä kaema" (2005) ja „Lätsi tarrõ tagasi" (2008).

Ansamblisse kuuluvad Jalmar Vabarna (akustiline kitarr, elektrikitarr, karmoška, cabasa, laul), Jaanus Viskar (basskitarr, laul), Artur Linnus (akordion, laul) ja Martin Kütt (trummid, cajon, laul).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles