Zetod said valmis uue singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zetod
Zetod Foto: Rock Cafe

Homme, 17. septembril klubis Rock Cafe koos Lenna Kuurmaga esinev ansambel Zetod said valmis uue singliga «Merekosilased».


Ansambli liidri Jalmar Vabarna sõnutsi on tegemist looga, mis leiab kindlasti koha tulevasel Zetode kauamängival. Lugu pajatab neiust, kes peseb mere ääres ja merest tulevad neiule mitmed kosilased - raudmees, kuid neiu keeldub temale minemast; seejärel hõbemees, kes samuti lahkub pika ninaga; viimasena saabub maamees, keda neiu oligi salamisi oodanud ning ta annabki oma hinge maamehele!

Lugu salvestati tänavu augustis TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia helistuudios. Salvestamise ja miksimise eest kandis hoolt Rainer Koik ning loo masterdas Kristo Kotkas. Lugu on võimalik kuulata Zetode Myspace'i lehelt aadressil http://www.myspace.com/zetod.

Zetod annavad enne väikesele esinemispausile minekut homme, 17. septembri õhtul kontserdi klubis Rock Cafe. Zetodega koos astuvad lavale Lenna Kuurmaa ja Tsibihärbläseq. Õhtu erikülaliseks on asnambel Paabel.

Zetod alustasid bändina 2003. aastal ja tänaseks on ilmutatud 2 kauamängivat - «Lätsi vällä kaema» (2005) ja «Lätsi tarrõ tagasi» (2008). Bändi kuuluvad Jalmar Vabarna (akustiline kitarr, elektrikitarr, karmoshka, cabasa, laul), Jaanus Viskar (basskitarr, laul), Artur Linnus (akordion, laul) ja Martin Kütt (trummid, cajon, laul).

Rock Café uksed avanevad 17. septembril kell 20, kontsert on vanusepiiranguta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles