Rinnalõikus ahvatleb üha vanemaid naisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alati kaunis Briti näitlejanna Helen Mirren
Alati kaunis Briti näitlejanna Helen Mirren Foto: Reuters / Scanpix

Briti naised ei kohku ilulõikustest tagasi ka vanaemaikka jõudes ning lasevad rindu kohendada ka seitsmekümneselt.


Sealse teletähe, Rootsi päritolu Ulrika Jonssoni eeskujul on järjest rohkem keskeas naisi kirurginoa kasuks otsustamas, kirjutab Aftonbladet.



42-aastane Jonsson sünnitas läinud suvel oma neljanda lapse ning on pärast seda ilulõikustele kulutanud juba ligi paarsada tuhat krooni. Jonsson on oma uue välimusega ülirahul ning ütleb, et tänu kirurgiale on tal nüüd 16-aastase keha.



Kõige suurema summa - ligi 130 000 krooni kulutas telestaar rindade tõstmisele ehk mastopeksiale.



Meetodit kutsutakse ka «loomulikuks rinnalõikuseks», sest operatsiooniga ei kaasne rinnaproteeside panekut.

Järjest rohkem küpses eas naisi on sarnasest lõikusest huvituma hakanud. Ka sellised tuntud naised nagu Helen Mirren (64) ja Susan Sarandon (62) kiidavad oma rindu.

«Ma ei näe mingit põhjust, miks viie-, kuue- ja seitsmekümnesed naised ei tohiks välja näha sama head kui nende tütred või miks mitte ka tütretütred,» kinnitab plastikakirurg Laurence Kirwan.

Maailma kahekümne parima plastikakirurgi hulka kuuluva arsti Londoni kliinikus on viimasel ajal rindu kohendamas käinud vähemalt viiskümmend küpses eas naist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles