Mary-Kate Olsen: pole kellegi asi, kui rikkad me oleme!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mary-Kate ja Ashley Olseni puhul kahtlustati aastaid toitumishäireid. Näitlejannad ise ei ole probleemist avalikult rääkinud.
Mary-Kate ja Ashley Olseni puhul kahtlustati aastaid toitumishäireid. Näitlejannad ise ei ole probleemist avalikult rääkinud. Foto: AP / Scanpix

Näitlejatar Mary-Kate Olsen võttis hiljutises intervjuus sõna inimeste vastu, kes uurivad pidevalt, kui rikkad Olseni kaksikud tegelikult on, kuna tema väitel ei ole isikliku varanduse suurus ülejäänud maailma asi. 


21-aastane Olsen alustas näitlejakarjääri juba beebina, osaledes 1980. aastate populaarses peresarjas «Full House» koos oma kaksikõega, teatab WENN.

Ning Mary-Kate ja Ashley Olsen on nüüdseks käivitanud ülimalt tulusa äriimpeeriumi, mille väärtuseks on hinnanguliselt enam kui 100 miljonit dollarit.

Kuid neidude arvates ei tohiks nende varanduse suurus võõrastele huvi pakkuda.

«See pole kellegi asi, kas ma olen rikas või vaene,» ütles Mary-Kate Olsen ajakirjale US, lisades, et jõudis näitlejakarjäärini ainult seetõttu, kuna see on ainuke asi, millega ta kunagi tegelenud on.

«Ma kasvasin selle sees üles. See polnud miski, mida ma oleks väga soovinud teha. See lihtsalt juhtus. Ma lihtsalt töötasin, see oli minu amet. Ma olen töötanud 21 aastat oma elust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles