Vähiliidu heategevuskontserdil kõlab biitlite muusika

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuskontserdil astuvad üles armastatud lauljad.
Heategevuskontserdil astuvad üles armastatud lauljad. Foto: Plakat

Jõhvi kontserdimajas algab 1. oktoobril kell 19 Eesti Vähiliidu heategevuskontsert "All You Need is Love", kus võetakse ette teekond ansambli The Beatles loomingusse.


Kontserdil, mille tulud lähevad rinnavähi ennetustegevuseks, astuvad üles tuntud ja armastatud lauljad Maarja-Liis Ilus, Ivo Linna, Kaire Vilgats, Kristjan Kasearu, Eesti Eurolaulu võitja Sandra Nurmsalu, Siim Aimla ansambel ning Otsa-kooli Bigband.

"Eesti Vähiliit on heategevuskontserte korraldanud juba seitse aastat. Selle aasta tulud lähevad rinnavähi ennetustegevuseks," ütles Eesti Vähiliidu projektijuht Vivian Vulp.

"Igal aastal diagnoositakse Eestis ligi 650 uut rinnavähijuhtu ja haigete arv kasvab ning nooreneb kahjuks aasta-aastalt," ütles Eesti Vähiliidu tegevdirektor Maie Egipt. "Mitte ilmaasjata ei nimetata rinnavähki kõige suuremaks naistetapjaks maailmas," lisas Vulp.

Eesti Vähiliit korraldab rinnavähi ennetuskampaaniat "Ära jää hiljaks!" juba viiendat aastat, eesmärgiga pikendada Eesti naiste eluiga, kutsudes neid pöörama tähelepanu oma tervisele ja osalema rinnavähi sõeluuringutes: väga oluline on avastada rinnavähk varajases staadiumis, sest varakult avastatud rinnavähk on ravitav.

"Vähiliidu suurim soov on, et Eesti naised oleksid terved. Kui naine perest haigestub või sureb, on see katastroof kogu perele. Seetõttu on väga oluline rinnavähi ennetustegevuse jätkusuutlikus. Teeme üheskoos head ja anname panuse Eesti naiste tervise heaks," rõhutas Vivian Vulp.

Kontserdi juht on Ivo Linna, ansambli The Beatles loomingu parim tundja Eestis.

Kontserti kõlab ka 8. oktoobril Estonia kontserdisaalis. Pileteid saab osta Eesti Vähiliidust, ettetellimise teel (info@cancer.ee / 6311730), Piletilevist, Estonia kontserdisaali ning Jõhvi kontserdimaja kassadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles