Kanye West palus Taylor Swiftilt isiklikult vabandust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: WENN.com

Kanye West palus isiklikult vabandust kantrilauljatar Taylor Swiftilt, kelle tänukõnele ta MTV VMA auhindade jagamisel julmalt vahele segas.

West sattus avalikkuse tugeva kriitika alla, kui krabas parima naisartisti auhinna võitnud 19-aastaselt Swiftilt mikrofoni käest ja kuulutas, et auhinna oleks pidanud saama Beyonce, vahendab WENN.

Teisipäeva hommikul tunnistas lauljanna saates «The View», et juhtunu vapustas teda ja ootab siiani isiklikku vabandust.

«Minu mõttekäik oli selline: vau, ma ei suuda uskuda, et võitsin... ära komista ja kuku. Tänan fänne, see on nii lahe... Oh, Kanye West on siin, lahe soeng... mida sa siin teed? Siis - ai! - tundub, et ma ei saagi fänne tänada...» kirjeldas Swift. «Loomulikult olen nõus temaga kohtuma. Ta pole veel minuga ühendust võtnud ega midagi.»

Väljaande Usmagazine.com andmetel helistas West pärast intervjuud Swiftile ja vabandas käitumise pärast ning kantristaar võttis vabanduse vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles