«Seks ja linn»: Samantha vs Bravuuritar

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Seks ja linn" esilinastus Londonis
"Seks ja linn" esilinastus Londonis Foto: AFP / Scanpix

Naisi hulluks ajav filmiversioon «Seks ja linn» jõuab juba homme ka eesti vaatajani. Elu24 otsis meie tuntud naiste seast prototüübid Charlottele, Carriele, Samanthale ja Mirandale.

Näiteks soome päevalehe «Ilta-Sanomat» korraldatud gallupis arvasid lugejad, et Samantha Jonesi meenutab enim just meie Anu Saagim.

«Seksi ja linna» Samantha on neljast naisest kõige bravuurikam ja otsekohesem. Ta võib punastamata kommenteerida seksi kõiki valdkondi: orgasmidest kuni anaalseksini.

PR-firma omanik Samantha harrastab üheöösuhteid ega häbene jagada oma muljeid ka sõbrannadega.

Kuid siiski suutis seriaali Samantha korra oma fänne ka üllatada kohtudes mehega, keda soovis enne ekspress-seksi lähemalt tundma õppida. See mees oli James. Kuid üllatus-üllatus - mees osutus voodis täielikuks äpuks ning tema meheuhkus tibatillukeseks.

Samantha püüdis tõsisemaid suhteid arendada ka kunstnik Mariani ja rikka hotelliomaniku Richardiga. Kuid oma elukaaslaseks valis ta hoopis, taas kord kõikide üllatuseks, näitleja Jerry Jerodi, kelle ristis kähku endale suupärasemaks ehk siis Smithiks.

Noormees oli Samantha kõrval ka siis, kui naine haigestus vähki. Ning lõpuks pidi meesteõgijagi tunnistama, et on Smithi kogu oma naha ja karvadega kõrvuni armunud.

NB! Kui sa ei taha teada, mis filmis juhtuma hakkab, siis ära edasi loe!

Filmiversioonis on Samantha ja Smith kolinud LAsse, kus Samantha tegutseb mehe promootorina. Paarike elab imekaunis rannamajas.

Smith teeb kõvasti tööd ja läheb varakult magama. Ta lihtsalt ei jaksa enam harrastada seksi nii tihti, kui seda sooviks Samantha. Naisel ei jäägi üle muud, kui lohutada end õhtuti ihuüksi klaasikese veiniga üüratus mullivannis.

Õnneks on villa aknad piisavalt suured ja Samantha võib imetleda vannis ligunedes seksikat naabripoissi, kes vahetab partnereid sama tihti kui oma sokke.

Esialgu ei soovi Samantha mitte mingil juhul petta oma elu suurt armastust Smithi, kuid viimane piisk karikas on seksika naabripoisi nägemine duši all end andunult seebitamas.

Kas Samantha suudab seksika šokolaadipoisi võludele vastu panna või mitte, seda mine vaatama juba kinno.

 

Mõned ekspressküsimused ka meie Bravuuritarile:

Samantha on naine, kes teab, mida tahab ja saab selle, mida soovib. Kuidas on lood sinuga?

Olen sihikindel ning jäärapäine, kuid rühin oma eesmärgi poole hea tuju ja optimistliku ellusuhtumisega.

Samantha on üle viiekümne ja näeb võrratu välja. Sina oled üle neljakümne ja näed samuti kordi noorem välja. Milles on saladus?

Seksis.

Millised on sinu nipid, et saad inimesed endale järele vaatama?

Enesekindlus. Ma ei häbene oma vanust, oma kurvikat keha ega himu naudingute järele.

Paljasta kas või üks oma fetiš.

Alasti õhtusöögid oma kallimaga.

Millised mehed sulle meeldivad?

Julged, targad… Tüüri juures olevad mehed on minu arvates väga seksikad. Näiteks nagu Vladimir Putin.

Kas julgeksid vastu võtta sama julge filmirolli kui Kim Cattrall «Seksis ja linnas»?

Loomulikult, aga ainult sel juhul kui mulle makstaks selle eest sama palju kui tallegi.

Meelas Kim kinnitab, et armastab endast palju nooremaid mehi ka tavaelus. Kuidas on lood sinuga?

Kes ütleks ära värsketest puuviljadest.

 

Niisiis – kõik kinno «Seksi ja linna» vaatama!

P.S. Kriitikute hinnanguid on filmi suhtes erinevaid, kuid ühel meelel on nad ometi selles, et see film on eriti suur maiuspala stilistidele ja kõikidele rõivafännidele, sest silmailu ja moealaseid stilistikavurre jätkuvat seal küllaga. Mis on ju meile, naistele, kõige tähtsam!

 

 

Võrdle Samanthat ja Saagimit ka meie pildigaleriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles