P. Julm ja Rando Sulg alustavad üritustesarja JULM_WKND

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JULM_WKND
JULM_WKND Foto: JULM_WKND

P. Julm avab koos Rando Sulega sel laupäeval uue üritustesarja JULM_WKND, mille raames esitleb Broken Time Orchestra oma uut singlit «In The Dark»

Sel laupäeval, 19. septembril toimub uues klubis Korter JULM_WKND-nimelise üritustesarja avapidu. Peoseeria juhtfiguurideks ja residentideks on P. Julm ning Rando Sulg. Samuti esineb avaüritusel live kavaga Broken Time Orchestra, kes esitleb ka oma uut singlit «In The Dark».

«In The Dark» on Priit Juurmanni ja Taavi Kirikmäe uus singel, mille esmaesitlus toimub sel laupäeval Broken Time Orchestra live esitluse raames. Lisaks singlile esitab BTO Korteris sümbiootilise kava, milles on seotud mõned parimad palad eelmistelt albumitelt nüüdse uudse ja värske helipildiga.

BTO alustas oma tegevust 2000. aastal. Seni on neilt ilmunud kaks albumit, viimane neist pealkirjaga «Surmal on meie jaoks tähendus» tunnistati 2007.a Eesti parima elektroonilise muusika albumiks.

Rando Sulg, JULM_WKND`i resident, on elektroonilise muusika austajate seas teada kui perfektsete miksimisoskustega DJ. Tema muusikaline maitse ning arusaamine heast tantsumuusikast on teinud Rando Sulest paljude lemmiku.

P. Julm iseloomustab Sulge järgmiselt: «Lisaks tema suurepärastele tehnilistele oskustele, on Rando kogemuslik pagas suur ning ajalises mõttes undergraundi sügavustesse ulatuv, millest tuleneb, et mees teab mida sõna «pidu» tähendab».

P. Julm ehk Priit Juurmann on eelkõige tuntud kui eesti kõige edukama tantsumuusika duo Rulers of The Deep üks liige. Lisaks DJ ning produtsendi ametile, tegutseb P.Julm ka plaadifirma omanikuna. Esmalt asutas ta koos Dave Stormiga plaadifirma Ceremony Records, hiljem omanimelise produktsioonifirma Julm Productions, mille üheks kaubamärgiks on plaadifirma Julm Records.

Uut peosarja iseloomustab P.Julm järgmiselt: «Kuigi peo valdavaks muusikaliseks suunaks on deep- ja techhouse, on kogu esitlusele tuleva muusika spekter väga lai, variatiivselt brokenbeat`ist technoni. Uus pidu on värvilise ja pehme koloreeringuga ning samuti võib JULM_WKND´il näha ja kuulda erinevaid live koosseise esinemas.»

Pidu algab laupäeval, 19. septembril klubis Korter kell 22.00. Pilet maksab enne südaööd 75 krooni, hiljem 150 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles