Sel neljapäeval, 17. septembril klubis Privé lööme su bassiga pikali!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantrum Desire
Tantrum Desire Foto: Club Privé
Seekordsel Jus`Fine´il soovitame kõigil jalga panna eriti mugavad tantsukingad, sest plaadimängijate taha astub kaardivägi, kes puistab hitte paremale ja vasakule.

Simon "Bassline" Smith´i (aka suurima biitsepsiga trummi ja bassi mees) näol on tegemist vanakooli tegijaga, kes teinud koostööd pea kõigi oluliste d`n`b nimedega ning plaadifirmadega, esinenud igas endast lugupidavas klubis, teinud riiulitäie floorfillereid ning hüüdnimi Bassline meenutab kõiki neid läbipõletatud kõlareid, mis aastatega kogunenud. Lisaks juhib ta oma edukat muusikavabrikut Technique Recordings koos Drumsound'iga. Tema vaieldamatult tuntuim lugu on The Odyssey (Prototype).

Vaata:
The Odyssey SIIT.
Can You Feel It SIIT, SIIT, SIIT.

Tantrum Desire on üks nendest projektidest, mis formuleeriti konkreetse eesmärgi nimel - murda sisse UK drum'n'bass'i skenesse. See neil ka õnnestus kui kolm pikaajalise produktsiooni- ja dj-kogemusega Londoni tüüpi 2005. aastal seljad kokku panid.

Nende esimesed singlid „The Red Pill" ja „Dreamscape" ilmusid 2007. aastal nende muusika jaoks tehtud leibeli Heavyweight alt. Järgneval aastal võttis värske produktsioonitriio enda hõlma alla Technique Recordings, kes nägi Tantrum Desire'is talenti erinevate stiilide peale.

Käesoleva hetkeni on ilmunud Technique Recordingsi ning selle allaleibeli alt järgnevad kvaliteetselt produtseeritud lood: „Xenomorph", „The Last Stand", „Smile", „Ready To Go", „Dark Water", „Electronic Brain", „Here they come". Tantrum Desire trade markiks on eepilised orkestri sämplid ning väänlevad jump-up sündid.

Vaata:
Xenomorph SIIT.
Dreamscape SIIT.
The Red Pill SIIT.
The Last Stand SIIT.
Smile SIIT.
Ready To Go SIIT.
Dark Water SIIT.
Electronic Brain SIIT.
Here They Come SIIT, SIIT.

Üritus algab kell 23:00. Piletihind on 200 krooni, flyeriga 150 krooni ja familylist 100 krooni. Toimib "Fine-time" piletikell, mille võlu seisneb progresseeruvas piletihinnas - pileti alghind on 0 krooni ja iga hilinenud 15 minutit maksab 25 krooni. Fine-time piletikell kehtib ajavahemikul 23.00-00.00, alates 00:00 kehtib Club Privé tavahind.

Line up:
SIMON "BASSLINE" SMITH (TECHNIQUE RECORDINGS, UK)
TANTRUM DESIRE (TECHNIQUE RECORDINGS, UK)
RESIDENDID: DZHEIMZ & MARK SLAVIN

Flaier SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles