Galerii: O’Neill Surfifestival Rohukülas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
O’Neill Surfifestival Rohukülas, 16.-19. mai, neljas päev
O’Neill Surfifestival Rohukülas, 16.-19. mai, neljas päev Foto: Liis Raidmaa

16.-19. maini toimus Rohukülas O’Neill Surfifestival, mille viimasel võistluspäeval lubas piisav tuul pidada Extreme Sport PROkids

freestyle

’i ehk vabastiili maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooni.

Meie alla 18-aastastest purjelauduritest pääses Kariibi mere saarel Bonaire’s toimuvale freestyle’i maailmameistrivõistlustele Eestit esindama Christofer Kalk.

Nelja võistluspäeva jooksul jäid vähese tuule tõttu pidamata nii Eesti vabastiili kui ka slaalomi meistrivõistluste esimesed etapid. Slaalomis anti festivali toimumisajal küll kolm starti, kuid kõik sõidud tuli nõrga tuule tõttu katkestada.

O’Neill’i Surfifestivali üheks tipphetkeks oli viie maailma tippurjelauduri demoshow ja surfikoolitus.

Tuuleolud olid küll võistluste pidamiseks kehvad, kuid kuna need noored mehed, kelle hulgas ka freestyle’i maailmameistrid Kiri Thode ning Taty Frans, suudavad uskumatuid trikke teha juba tuulega 4m/s, ei tulnud Rohukülla sõitnud surfihuvilistel pettuda – maailma tipud olid tõepoolest teist masti mehed ja vaatepilt hämmastav.

Vaata ka emotsioonidest pakatavat fotogaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles