Vanemaid süüdistatakse tütre surnukeha hävitamises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Sabatier
Marina Sabatier Foto: AFP / Scanpix

Prantsuse politsei uurib juhtumit, milles arengupuudega lapse vanemad tapsid tütre ja hävitasid tema laiba, kallates selle tsemendiga üle.

Kadunuks kuulutatud kaheksa-aastase Marina Sabatieri laip leiti Le Mansist ta isa töökohast, edastab AFP.

Lapse surnukeha oli ruumis, kus hoitakse tsementi.

Vanemad teatasid politseile möödunud nädala keskel, et nende tütar rööviti. Isa sõnul viidi laps minema parklas olnud autost ajal, mil ta oli McDonalds`is süüa ostmas.

Prokuröri sõnul hukkus tüdruk juba kuu aega tagasi tugeva löögi tagajärjel. Laiba uurimine näitas, et seda oli hoitud enne tsementi matmist külmikus.

Vanemad tunnistasid pärast tütre jäänuste leidmist, et nad ei kohelnud teda just hästi. Samas väitsid nad, et laps suri loomulikku surma.

Vanemate sõnul leidsid nad tütre augusti alguses nende kodumaja keldrist. Mõistnud, et laps on surnud, sattusid nad paanikasse ja selle tõttu panid ta surnukeha sügavkülmikusse. Hiljem viis isa lapse oma töökohta, kus ta selle põrandas olnud auku pani ja tsementi peale valas.

Vanematele esitati süüdistus tütre tapmises, tema kallal vägivalla tarvitamises ja politsei valejälgedele juhtimises.

Süüdimõistmisel võib neid eluaegne vangistus ees oodata.

Selles perekonnas kasvab veel neli last. Juhtumi uurimise ajaks on need lapsed riiklikule hooldusele võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles