Bay ei kiitnud Foxi mõnitavat kirja heaks

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Shia LaBeouf, Megan Fox ja lavastaja Michael Bay
Vasakult: Shia LaBeouf, Megan Fox ja lavastaja Michael Bay Foto: JENS SCHLUETER/AFP

Lavastaja Michael Bay võttis sõna Megan Foxi kaitseks, sest kolm «Transformerite» võttemeeskonna liiget kirjutas näitlejannat maha tegeva teadaande.

Kolm tundmatut filmitöötajat kirjutasid Bay veebisaidile avaliku kirja, kuna Fox võrdles hiljutisel intervjuul lavastajat Hitleriga, kirjutas WENN.

Filmitöötajate sõnul on «purulolli Meganiga töötamine tüütu kogemus» ja nad pidid «kannatades vaatama, kuidas ta näidelda üritab».

Foxi nimetati ka ebasõbralikuks inimeseks, kes isegi ei tänanud neid, kes pidid taluma tema «jubeda ja tobeda Marilyn Monroe tätoveeringu» peitmist.

Bay eemaldas kirja oma veebisaidilt laupäeval ja asendas selle enda omaga, milles kaitses näitlejannat.

«Ma ei saa andestada võttemeeskonna kirja ega Megani kommentaare. Kuid Megani pöörased märkused on osa tema hullumeelsest sarmist,» kirjutas Bay.

«Fakt on see, et armastan jätkuvalt temaga töötamist ja tean, et saame siiani läbi. Ma ootan kolmanda «Transformerite» ajal temalt veel hullemaid kommentaare,» lisas Bay.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles