Claudia Schiffer: Botox on mürk

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudia Schiffer
Claudia Schiffer Foto: SCANPIX
Saksa supermodell Claudia Schiffer ei muretse vananemise pärast ning lubas, et ei hakka kortse siluvat Botoxit endale mitte kunagi näkku süstima.

Hiljuti poseeris neljakümnendale eluaastale lähenev kahe lapse ema poolpaljalt ajakirja Tank kaanel, samuti heidab ta riided seljast firma Dolce & Gabbana loodud parfüümi Anthology reklaamimiseks, vahendab Digitalspy.

«Tegin seda hea meelega,» meenutas Schiffer napis rõivastuses piltide tegemist. «Ma ei teinud trenni, ma ei teinud selle jaoks midagi erilist ega olnud isegi närvis. Modelli jaoks on muidugi normaalne kogu aeg riideid seljast võtta.»

«Ma ei arva, et kunagi selliste asjade jaoks liiga vanaks jään. Võib-olla lõpetaksin alastipiltide tegemise siis, kui olen 60 või 70, aga samas on väga oluline see, kes neid pilte küsib. Näiteks Mario Testinoga, kes on hämmastavalt hea fotograaf, võiksin mida iganes teha,» arutles modell.

39-aastane kaunitar lisas, et kavatseb väärikalt ja loomulikult vananeda ega hakka ilusüste tegema.

«Botox on naha sisse süstitav mürk, mille pikaajalisi mõjusid ei tea keegi. See hirmutab mind palju-palju rohkem kui korts otsaesisel,» ütles Schiffer.

«Kõik mu sõbrad on minuvanused ja me kõik vananeme samaaegselt. Me räägime sellest ja hädaldame, aga see ei häiri mind,» lõpetas modell.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles