Tallinnas toimub Eesti suurim koertenäitus

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koertenäitus Pärnus.
Koertenäitus Pärnus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pühapäeval algas registreerumine Eesti suurimale heategevuslikule koertenäitusele „BIG Match Show 2009", mis toimub 11. oktoobril Tallinnas Kristiine spordihallis.


Eesti koeraomanike seltsi juhatuse liikme Aire-Piret Pärna teatel on „BIG Match Show'st" oodatud osa võtma nii puhtatõulised kui segaverelised koerad, kes võtavad mõõtu vastavalt vanusele ja suurusele kategooriates ülepõlve ja allapõlve kutsikad, koerad ning veteranid.

Peale näituse toimuvad üritusel koertega seotud demonstratsioonesinemised.

Kõik „BIG Match Show" tulud lähevad tänavu Valga ja Viljandi koduta loomade varjupaiga toetuseks.

„Valga varjupaik vajab hädasti uusi deso-lampe, mis aitavad baktereid ja batsille ruumist eemale hoida, ja Viljandi varjupaigal on plaan teostada loomade boksides plaatimistöid," teadis Pärn.

Koertenäitusel osalemiseks saab 9. oktoobrini eelregistreeruda veebilehel www.bigmatchshow.ee.

Eelregistreerunud koertele maksab osavõtt 75 krooni, kohapeal registreerujatele 100 krooni. Külastajate sissepääs maksab kohapeal 25 ja perepilet 50 krooni. Pensionärid ja kuni 12aastased lapsed saavad näitusele tasuta.

Eelmisel aastal külastas „BIG Match Show'd" ligi 800 inimest ja näitusel osales 163 koera, kellest üldvõitjaks trooniti Pärnu loomade varjupaiga koer Nuki.

Mullu annetati ürituse tulud Rakvere ja Kohtla-Järve loomade varjupaigale. Varasemalt on „BIG Match Show" toetanud Pärnu, Tartu, Võru ja Haapsalu kodutute koerte varjupaika.

Tänavu viiendat korda toimuv „BIG Match Show" on Eesti suurim iga-aastane heategevuslik koertenäitus, mille eesmärk on juhtida tähelepanu kodutute loomade probleemile ja selle lahendamise võimalustele ning toetada kodutute loomade varjupaikasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles