Elijah Wood hoiatab moodsa tehnika eest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elijah Wood
Elijah Wood Foto: SolarPix / Scanpix
Näitleja Elijah Wood tunnistas, et moodsa tehnika kiire areng teeb talle muret ning ta suhtub kõikvõimalikesse kõrgtehnoloogilistesse seadmetesse umbusklikult.

Wood andis hiljuti oma hääle animatsiooni «9» peategelasele, kes eksleb postapokalüptilises maailmas, kust masinad pea igasuguse elu on hävitanud, kirjutab Digitalspy.

«See film paneb kindlasti mõtlema, kuhu me teel oleme,» ütles 28-aastane staar. «Piisab ühest pilgust, nägemaks, kui tihedalt oleme seotud tehnikaga, mis areneb edasi kiiremas tempos, kui me ette kujutada suudame.»

«Mäletan aega, kui meil polnud mobiiltelefone ja nüüd on need ilmselt võimsamad kui mu esimene sülearvuti,» jätkas näitleja.

«See on hullumeelsus. Asi väljub kontrolli alt ja kui seda valedel põhjustel kasutada või kui see meid inimlikkusest võõrandab, võib sellest meie languse põhjus saada,» hoiatas Wood.

Staar lisas, et kasutab ka ise mitmeid moodsaid tehnikavidinaid, kuid jälgib, millal ta need käiku laseb.

«Olen kindlasti tehnikavidinate fänn, aga leian, et iga asja jaoks on oma aeg ja koht,» ütles Wood. «Inimesed räägivad pidevalt restoranis ja kinos mobiiltelefonidega. Minu arvates on see täiesti sobimatu.»

«Püüan oma seadmeid õigel ajal ja õiges kohas kasutada. Aga mul on mobiiltelefon ja Blackberry. Mul on algusest saati iPod olnud ja tänu sellele olen saanud pidudel ja klubides DJ olla,» lõpetas näitleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles