Kanal 2 võitleb pühapäeval hirmuga ja paljastab poliitikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Jõekalda saatesarjas «Foobia»
Kristjan Jõekalda saatesarjas «Foobia» Foto: Kanal 2

Sel pühapäeval jõuab Kanal 2 eetrisse kaks uut saatesarja. Kell 19.35 on eetris inimesi nende hirmudest vabastav «Foobia» ning seejärel Hannes Võrno juhitud «Luurekeskus», mis sukeldub valimiste-eelsesse kirgede möllu.

«Foobia» avasaates tahavad osalejad lahti saada ühest tihedamini esinevast foobiast – ämblikukartusest. Saatejuht Kristjan Jõekalda, kes ka ise põeb seda foobiat, osaleb koos teiste foobikutega pingelises paranemisprotsessis.

«Foobia» ettevalmistusel laekus saate tegijaile väga palju kirju kõikvõimalike erinevate kartustega. Lisaks sagedamini esinevatele foobiatele nagu kõrgusekartus, ussifoobia ja hirm väikeste ruumide ees, tuli abipalveid ka inimestelt, kes kardavad lendavaid esemeid, rasedaid naisi või hoopiski seda, et kaotavad mõne lähedase inimese.

Hannes Võrno uus saatesari «Luurekeskus» sukeldub kirgede möllu, mis oktoobrikuiste valimiste eel üha tulisemaks muutub. Eriti põnev on aga näha, mis toimub parteide tagatubades, kuidas sõlmitakse kokkuleppeid, mida tähendab üks või teine hüüdlause kireval plakatil ja kes on tegelikult need inimesed, kes valimistel meie hääli püüavad. Seda ja palju muud põnevat vahendavad saates paljud kaasautorid ja kommentaatorid.

Lisaks «Foobiale» ja «Luurekeskusele» jõuab juba homme, laupäeval kohe pärast «Reporter plussi» Kanal 2 eetrisse uus saade «Kihnu Virve». Muhedas tõsielusarjas saame 81-aastase elujõust pakatava memmega lähemalt tuttavaks ja näeme lisaks tema säravale lavakarjäärile ka Kihnu saare tõelist elu. Kanal 2 on Kihnu Virve tegemisi jälginud juba seitse aastat.

Esmaspäeval on eetris aga Tuuli Roosmaa uued «Saladused». Hooaja avasaates on lugu lapsest, kes peab üle elama vanemate raske lahutuse, ning firmast, kus sisekliima muutub väljakannatamatuks salajase afääri tõttu ülemuse ja töötaja vahel. Kohe pärast «Saladusi» on eetris «Meeleheitel koduperenaiste» uued osad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles