«Kariibi mere piraatide» papagoi ründas politseinikku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto filmist «Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus». Fotol vasakul David Bailie kehastatud piraat Cotton koos papagoiga ning Yun-Fat Chow kapten Sao Fengina ja Geoffrey Rush Barbossana
Foto filmist «Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus». Fotol vasakul David Bailie kehastatud piraat Cotton koos papagoiga ning Yun-Fat Chow kapten Sao Fengina ja Geoffrey Rush Barbossana Foto: AFP / Scanpix

Menufilmides «Kariibi mere piraadid» üles astunud papagoi ründas politseinikku.

Üks politseinik peatas papagoi omaniku auto Kentis Doveri sadamas kinni, kuna märkas naise autos lindu ringi lendavat, kirjutab The Telegraph.

Kuna naise juhiluba oli kehtetu, siis politseinik arreteeris ta. Teine politseinik pidi aga papagoiga masina enda hoole alla võtma.

Kuid omanikust eraldatud lind läks vihaseks ja ründas politseinikku, kelle käed said selle tagajärjel vigastada.

Doveri sadama politseiülem Steve Marsh kinnitas, et oma karjääri esimesi samme tegeval noorel politseinikul tekkis papagoiga probleeme.

«Ta pidi naise auto tooma politseijaoskonda. Kuid seda oli üsna keeruline teha, kuna vihane lind teda sõidu ajal pidevalt ründas,» sõnas Marsh.

Politsei avastas hiljem, et tegemist on linnuga, keda nähti «Kariibi mere piraadid» filmides David Bailie kehastatud piraat Cottoni õlal.  

Arreteeritud naise papagoi anti üle ta sugulasele.

Ilma juhiloata naine peab lähiajal kohtu ette astuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles