Marvi Vallaste küpsetab pühapäeval sulle pannkooke!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marvi Vallaste
Marvi Vallaste Foto: Meelis Tomson
Kuigi laulja ja ilmatüdruk Marvi Vallaste tegi aasta alguses radikaalse otsuse toituda tervislikumalt ning piirata oma maiasmokaharjumusi,  teeb kaunitar siiski hetkeks väikese erandi ning küpsetab Stereo Lounge’i kogupereüritusel isuäratavaid pannkooke nii endale kui linnarahvale mekkimiseks.  

Sel pühapäeval, 13.septembril, küpsetab Stereo Lounge’is pannkooke kaunis lauljatar Marvi Vallaste, kel valmis uus singel «See tüdruk», millega edetabeleid vallutada. Pühapäeval võivad kõik Marvi loomingu austajad ka endale neiu uue singli kingituseks saada!

Särasilmne Marvi on lõpetanud Kuressaare muusikakooli viiuli eriala ning Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakool popjazz-laulu erialal. Suurematest saavutustest lauluvõistlustel on märkimisväärsed Nõmme Jazz rahvusvaheline džässlauljate konkursi eripreemia 2007. aastal ja rahvusvahelise lauljate konkursi Saaremaa Valss 1. koht 2004. aastal.

Marvit teatakse ka kui Kanal 2 uudistemagasini Reporter eelmise hooaja ilmatüdrukut. Teadlikum publik mäletab aga tema esinemisi Jazzkaare raames aastatel 2005 ja 2008. Marvi on kogunud tuntust ka kui Tanel Padar & The Suni ja Paradise Crew taustalauljana.

Marvi viimast singlit «See tüdruk» saad kuulata SIIT.

Loomulikult ei puudu pannkoogipühapäeval Stereo suurtelt ekraanidelt ka traditsioonilised multikad. Laste kunstiannet arendab ning nippe jagab kunstnik Meru, kelle personaalnäitust ka Stereo seintel imetleda võib.

«Stereos seintel eksponeerin valitud noppeid minu viimase aja töödest - erinevad fragmendid minu mõtetest on nüüd Teie jaoks siin lõuenditel. Ma tean, kõik tundub liiga kirju, aga uskuge - maailm ise on veel kirjum. Nii nagu hõljuvad minu mõtted unistuste ja muinasjuttude vahel, teevad seda ka minu maalid. Siin otsingi, kuivõrd erineb minu tegelikkus päris tegelikkusest ja loodan, et ka vaatajale tekivad sealt oma emotsioonid,» kommenteerib kunstnik valitud töid.

Stereo Lounge’i pannkoogipühapäev algab kell 12.00. Pannkoogid moosiga on kõigile soovijaile tasuta! Veeda üks tore päev pere ja sõprade seltsis Stereo Lounge’is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles