R. Kelly pakkus videolindi eest veerand miljonit dollarit?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Van Allen
Lisa Van Allen Foto: AP / Scanpix

R&B staar R. Kellyt pakkus väidetavalt seksivideo tagasi saamiseks 250 000 dollarit naisele, kellega seksuaalvahekorras olemist ta filmis, kui too veel alaealine oli.

Hetkel on mehe üle käimas kohtuprotsess ning teda süüdistatakse selles, et ta filmis seda, kuidas ta on vahekorras 13-aastase tüdrukuga. Laulja ei ole ennast üheski 14 süüdistuspunktis süüdi tunnistanud, kirjutab WENN.

Esmaspäeval tunnistas Lisa Van Allen vandekohtunikele, et oli Kellyga esmakordselt kaamera ees vahekorras 1998. aastal ning naise väitel leidis intsident aset samas Illinoisi osariigi majas, kus prokuröri sõnul on salvestatud ka kohtuasja keskseks materjaliks olev videolint.

Oma tunnistuses ütles Van Allen, et Kelly pakkus talle eelmisel aastal 250 000 dollarit, et üks tehtud videolintidest naise käest tagasi saada, kuid tegelikult anti talle ühe Kelly esindaja poolt vaid 20 000 dollarit.

Lisaks väitis Van Allen, et Kelly kandis seksivideoid sisaldavad kotti endaga alati kõikjal kaasas.

Staari kaitsjad süüdistavad naist aga väljapressimises ning esitavad omapoolsed materjalid kohtule juba sel kolmapäeval toimuval istungil.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles