Diddy: me oleme Cameron Diaziga lihtsalt sõbrad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean «Diddy» Combs
Sean «Diddy» Combs Foto: WENN

Poissmehest superstaar Sean «Diddy» Combs lükkas ümber kuuldused, justkui oleks tema uueks väljavalituks vallaline Hollywoodi kaunitar Cameron Diaz. 

Diazi ja Combsi nähti eelmisel kuul koos ühes New Yorgi ööklubis ning pühapäeva õhtul Californias toimunud MTV filmiauhindade jagamisel tundusid nad samuti üsna lähedased olevat, teatab WENN.

Kuid Combsi sõnul on tegu vaid süütu sõprusega, öeldes ajalehele New York Daily News antud intervjuus: «See on naeruväärne, et inimeste arvates ei või kaks vastassoost kuulsust lihtsalt koos sõpradega aega veeta ilma, et hakataks arvama, justkui oleks nende vahel midagi enamat. Me oleme lihtsalt sõbrad.»

Diaz, kes on pärast Justin Timberlake´ist lahku minekut vallaline olnud, avalikustas hiljuti, et ta on taas asunud kaaslast otsima, teatades: «Mehed on parimad, seks on parim!».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles