Leona Lewisest tehakse vahakuju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leona Lewis
Leona Lewis Foto: WENN

Briti lauljatar Leona Lewis saab peatselt oma vahakuju, mis jõuab Londonis asuvas Madame Tussauds´ muuseumis rahva ette selle aasta lõpul.

24-aastane Lewis sai kuulsaks pärast Briti talendiotsingusaate «The X Factor» võitmist 2006. aastal ning pärast seda tõusis ta debüütalbum nii Suurbritannia kui USA edetabelite tippu, vahendab WENN.

Nüüd otsustasid Madame Tussauds´ muuseumi juhid, et naine väärib sarnaselt teistele superstaaridele oma vahakuju, mille tegemine läheb maksma 150 000 naela ehk umbes 2,5 miljonit krooni.

Lewis on uudisest suures vaimustuses, sest see soov on teda saatnud alates lapsepõlvest, mil ta muuseumit esmakordselt külastas.

«See on olnud minu eluaegne unistus alates sellest ajast, kui ma lapsena Madame Tussauds´ -is käisin. Ma ei jõua ära oodata, et saaks oma vahast teisikuga kohtuda,» ütles Leona Lewis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles