Artikkel Eestist avardas «Inetu Betty» maailmapilti

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inetut Bettyt kehastab näitlejanna America Ferrera.
Inetut Bettyt kehastab näitlejanna America Ferrera. Foto: Kanal 2

Eile õhtul telekanalil Fox Life eetris olnud seriaali «Inetu Betty» osas tõstis kangelanna tööintervjuul kilbile fakti, et ta luges seitsmeaastasena majandusartiklit Eesti kohta.


Betty soovib ajakirjanikuna tööd saada ning osaleb tööintervjuul. Vahetult enne pingelise vestluse lõppu tõuseb Betty püsti ja teatab, kuidas ta juba seitsme aasta vanuselt luges majandusartiklit selle kohta, kuidas pisike Eesti kaugel teisel pool maakera rublalt kroonile üle läks.

«Esimest korda sain New York Review tellimuse seitsmeaastasena,» ütleb Betty. «Seal oli artikkel sellest, kuidas Eestis asendus Nõukogude rubla krooniga. See näitas mulle, kui meeletult suur on maailm. Suurem, kui ma kunagi olin osanud kujutleda.»

«Ja siis tõesti lootsin, et ühel päeval saan ma teha samasugust tööd,» lõpetab Betty lootusrikkalt. Kõnealust osa korratakse Fox Lifes neljapäeval kell 16:50.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles