Katrin Karisma tegi traumapunktis skandaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Karisma on valmis tütre nimel läbi leekide minema.
Katrin Karisma on valmis tütre nimel läbi leekide minema. Foto: Peeter Langovitš

Esmaspäeva õhtul kella üheksa paiku viis operetitäht Karisma Mustamäe traumapunktis eaka meditsiinitöötaja nutu äärele, sest tema 20-aastast lavakas õppivat tütart Piretit ei teenindatud piisavalt kiiresti.


Traumapunkti töötajate kinnitusel kõndis Karisma koos klaasukse purunemisel kätt vigastanud tütrega sisse ja tormas kohe edasi ega peatunud aparaadi juures, kust tuleb arsti juurde minekuks järjekorranumber võtta, kirjutab Õhtuleht. Õde, kes jaotab patsiente häda pakilisuse ja tõsiduse järgi, palus kõigepealt ära maksta 50-kroonine visiiditasu ja siis minna ühisesse järjekorda teiste ootavate patsientidega.

See Karismale pähe ei mahtunud ja ta riidles eaka töötajaga nii kaua, kuni see oli nutma puhkemas. Siiski sai visiiditasu makstud ning Piret, kelle verejooksu olid kiirabiarstid juba varem peatanud, pääses Õhtulehe andmetel praktiliselt kohe arsti juurde ja tundis end juba järgmisel päeval hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles