Slayeri kontserdile on nüüdsest saadaval ka restoranipiletid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Slayer
Ansambel Slayer Foto: BEM Agency

1. juulil Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimuvale Slayeri kontserdile on nüüdsest võimalik osta ka VIP pileteid.

Restorani VIP Lounge'i pilet tagab väga hea nähtavusega koha kontserdi nautimiseks, lisaks ka rikkalikku valikut suupisteid ja jooke. Piiratud koguses VIP pileteid on müügil kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

1981. aastast tegutsev Californiast pärit thrash-metal bänd on tänase päevani jäänud kindlaks oma valitud muusikalisele suunale. Bänd pole kunagi nautinud edetabelite esikohti, kuid on «oma liistudele» truuks jäänuna saavutanud muusikamaailmas absoluutse kultusbändi staatuse.

Tasub märkida, et Slayer on ainus bänd «suurest nelikust» («Big Four», kuhu kuulusid ka Metallica, Anthrax, Megadeth), kes tegutseb siiani originaalkoosseisus - Tom Araya (vokaal, bass), Kerry King (kitarr), Jeff Hanneman (kitarr) ja Dave Lombardo (trummid).

Slayer on 27 tegutsemisaasta jooksul üllitanud 9 täispikka stuudioalbumit ja 2 kontsertalbumit. Bändi kümnes veel ilma nimeta album ilmub tänavu suvel.

Slayer annab 1. juulil Tallinnas oma ainsa Baltikumi kontserdi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles