Kiisu Kätlin katsus poiste tisse ja soovitas neil imetama hakata

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiisu Kätlin katsus poiste rindu ja soovitas neil imetama hakata.Soome ühes kuumimas tõsieluseriaalis Big Brother, lööb laineid noor Maarjamaa kaunitar, 22-aastane Kätlin.
Kiisu Kätlin katsus poiste rindu ja soovitas neil imetama hakata.Soome ühes kuumimas tõsieluseriaalis Big Brother, lööb laineid noor Maarjamaa kaunitar, 22-aastane Kätlin. Foto: MTV3
Soome ühes kuumemas tõsieluseriaalis «Big Brother» laineid lööv noor Maarjamaa kaunitar, 22-aastane Kätlin jätkab oma võidukäiku televaatajate lemmikuna. Viimases saates võrdles Kätlin näiteks omavahel meessoost tiimikaaslaste rindu.  

«Vaadake, Samil on tissid,» hüüatas Kätlin, kui käimas oli saate massaaživoor. «Sa võid hakata varsti imetama!»

Seejärel võrdles kiisu Sami rinnavarustust ühe teise saates osaleva tiigri omaga ning tõdes, et Aso poisil on palju pringim keha, kui Samil. Vaene Sami punastas ja püüdis oma selga rohkem sirgu ajada ning kõhu sisse tõmmata, et söödavam välja näha.

Kiisu Kätlin jätkas sellegipoolest armutult poisi piinamist ning nagu näha, meeldis see televaatajatele väga, sest Kätlini reiting tõusis pärast saadet jälle taevasse.

Kätlin on tunnistanud avalikult, et ei armasta teistele kaasa tunda ning nende tunnete pärast liigselt muretseda. «Mind on õpetatud, et pole mõistlik kunagi teisi haletseda. Kui tunned kellelegi tema hädas kaasa, siis tee seda vaid korra. Pidev haletsemine teeb teise inimese nõrgaks,» pajatab elutark neiu. 

Kätlin lisas veel, et mõistlik on olla positiivne realist, leppida asjadega nii, nagu nad on ja otsida keerulistest olukordadest ise väljapääsu.

Edu Kiisu Kätlinile ka Elu24.ee poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles