Libu libises Superstaari saatest välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libu aka Marek Kaldma libises Superstaari saatest välja. Libule sai saatuslikuks 7. septembril Vene Tearis toimunud teatrivoor.
Libu aka Marek Kaldma libises Superstaari saatest välja. Libule sai saatuslikuks 7. septembril Vene Tearis toimunud teatrivoor. Foto: Karli Saul
7. septembri «Eesti otsib Superstaari» teatrivoor Vene Teatris sai Gooti Libule saatuslikuks.

Tõepoolest, tearivoorust ei pääsenud edasi isegi paljude noorte televaatajate lemmik, supercool Libu aka Marek Kaldma, kes peale esimest saadet kelkis, et staarisaates aitab teda edasi just nimelt gooti libu välimus.   

Libu on tunnistanud, et lauluoskust tal napib. Seda enam näib mees rõhuvat silmatorkavatele riideesemetele, äkilistele aksessuaaridele ja metsikule soengule. 

Õhtulehele pajatas Libu, et ostab suurema osa oma rõivastest sekspoodidest, kannab meelsasti tüdrukute sukkpükse ning kulutab hommikuti meigile ja muudele protseduuridele suisa paar tundi.

Kahju, et Libu lahkuma pidi! 

Kiika pildigaleriid Libust ja tema gootihuvilistest sõprades!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles