REEDE, 11. september

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selles majas asub Paide täiskasvanute keskkool.
Selles majas asub Paide täiskasvanute keskkool. Foto: Tiit Reinberg

Paide avatud noortekeskus teeb uutes ruumides Laial tänaval uksed lahti infomessiga «Vaba aeg = minu aeg - palju õnne PANK».

Kl 12.30 Paide kultuurikeskuse väikeses saalis Järvamaa-Raplamaa muuseumide ühiskonverents «Muuseumi lood». Kõigile avatud. Tasuta.

1.- 25.septembrini kultuurikeskuse fuajees näitus «Kliimamuutused - globaalne ja isiklik väljakutse»
Näitus räägib lühidalt kliimamuutustest ja ÜRO kliimakonventsioonist ning tänavu aasta lõpul Kopenhaagenis toimuvast kliimakonverentsist COP15. Lisaks tutvustatakse taastuvenergia ja energiasäästu võimalusi. Enamik näidetest on Taani kogemusel põhinevad, ent välja tuuakse ka taastuvenergiaallikad ja kliimamuutuste märgid Eestis.
Näitust ilmestab videoklipp «Ühiskondlik vastutus - Energiasääst Taani-Eesti ettevõtetes» tutvustab lühidalt kliimamuutuste ja kasvuhoonegaasidega seotut ning toob näiteid Taani-Eesti ettevõtete energiasäästlikust tegevusest. Intervjueeritud on esindajaid firmadest Ramboll, Novo Nordisk, Sampo Pank, Grundfos, Vestas, DSV, Danfoss ja Estonian Air.
Kl 21 Koeru kultuurimajas disko, dj Sergio ja Dima.

Kl 22 Alempos DJ Rein Karu. Tasuta.
Kl 21 Leo baar DJ Kaspar Pokk. Pilet 25-
Kl 21 Imavere Trahteris Pidu katku ajal, DJ Stange kukk Pilet 50- 

NÄITUSED
Järvamaa muuseumis
15.septembrini avatud Rene Viljati koostatud näitus «Diplomid, tänu- ja aukirjad eile ja täna».
Eesti Ringhäälingumuuseumis
Näitus «Reporter oli Lembit Lauri», püsinäitus «Ringhääling».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles