Viimane miljonimängija võitis 125 000 krooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tänases ja viimases TV3 saates «Kes tahab saada miljonäriks» võitis Tiit 125 000 krooni. Teine mängija pidi leppima tuhande krooniga.

Pühapäevaseks esimeseks mängijaks oli Madis, kellel soojendusküsimustega raskusi ei tekkinud ning edasigi sujus mäng probleemideta.

Esmakordselt sattus Madis veidi rohkem hätta 16 000 krooni küsimuse puhul, kui sooviti teada, mis loom või lind hoiab Eesti piirivalve käiseembleemil hõbedast looma.

Mängija arvas, et tegemist on põhjakotkaga, kuid palus siiski publiku abi ja publik arvas täiesti üksmeelselt, et tegemist on tõesti kotkaga. Mängija pani variandi kinni ja see oli õige vastus.

32 000 krooni küsimuse puhul kasutas Madis sõbra abi, sest sooviti teada, kuhu plaanitakse rajada Eesti Ajakirjandusmuuseum? Sõber pakkus, et Pärnu. Kuid Madis võttis ka 50:50 variandi, mis eemaldas nii Tartu kui ka Pärnu (jäid Viljandisse ja Põltsamaale).

Madis pani lukku Viljandi, mis oli aga vale vastus. Õige oli Põltsamaa.

Nii jäi Madise saagiks 1 000 krooni.

Teine mängija oli Tiit, kes sai soojendusküsimustega kenasti hakkama. Publiku abi kasutas mees 8 000 krooni küsimuse puhul, kui sooviti teada, millise maa populaarne noortebänd on Tokio Hotel? Suurem osa publikust vastas Saksamaa ja Tiit usaldas neid ning tegi õigesti.

50:50 variant läks käiku 32 000 krooni küsimuse puhul, kui otsiti kuupäeva, mil vana kombe kohaselt said naised ise abieluettepaneku teha? Seejärel helistas mees ka sõbrale. Variandid olid 29. veebruar ja 1. mai. Sõber pakkus esimest ja Tiit valiski selle variandi ning see oligi õige vastus.

Tarkade meeste poole pöördus  ta 125 000 krooni küsimuse ajal, kui sooviti teada, mis on ühe laia jalasega kodarateta regi, Põhjamaade iidne taliveok? Variandid olid abar, ahkju, astja ja aun. Targad pakkusid ahkju, sest nad suutsid teised variandid välistada.

See oli õige vastus!

Veerand miljoni küsimuseks oli: «Millal kõlas esmakordselt inglaste lemmiku - Big Beni kellakaja üle Londoni?» Variandid olid 1799, 1859, 1889 ja 1912.

Mees otsustas mitte riskida ja võttis raha välja.

Õige vastus oli 1859.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles