Ninaluu murdmine aitas Duffyl oma muusikalised anded avastada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duffy
Duffy Foto: www.clashmusic.com
Briti souli-lauljatar Duffy on tänulik oma nooremale õele, kes lapsepõlves ta ninaluu murdis, kuna just siis avastas ta valust karjudes, et võib heaks lauljaks saada.

Duffy meenutas, et pärast õnnetust oli ta väga ehmunud, kuid nüüd usub lauljatar, et tegelikult tuli nina murdmine talle ainult kasuks, teatab Femalefirst.

«Kui olin nelja-aastane, sidus õde mul silmad kinni ja ajas mind mööda aeda taga,» rääkis Duffy, kelle tõeline nimi on Aimee Ann Duffy. «Ta unustas, et mul olid silmad kinni seotud ja ma jooksin vastu aeda ning murdsin ninaluu. Mäletan seda hästi, kuna see oli nii ekstreemne ja ma olin tõeliselt mures.»

«Läksin arsti juurde, mul oli ninaluu puruks, kõik oli üks suur segadus. Ma karjusin ja olin endast väljas, aga arst ütles, et ärge muretsege, ühel päeval saab temast väga hea laulja. Nii et ma ei tea – võib-olla olen ma oma õele ninaluu murdmise eest hoopis tänu võlgu!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles