East 17 ootas Tallinnas kastitäis alkoholi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
East 17 saabub Tallinna.
East 17 saabub Tallinna. Foto: Karli Saul

Täna keskpäeval Easyjeti odavlennuga Tallinnasse saabunud East 17 muusikuid vastu võtma tulnud auto pakiruumi oli ettenägelikult pargitud mahukas pappkast, mis täis erinevatest sortidest alkohoolset keelekastest.


Teravapilguline vaatleja võib märgata suurt Viru Valge pudelit ja selle kõrval piiluva kõhuka Tullamore Dew viskipudeli kaela, lisaks muudki napsu.



Esimese asjana soovisid East 17 poisid Tallinnas poodi minna, kuulis Elu24 fotograaf lennujaamas. Lennule asudes jäid nad ilma oma vedelatest tualett-tarvetest: parfüümidest, deodorantidest, hambapastadest ja muust sellisest.

«Täitsa jama,» kirusid poisid läbisegi. «Kust meie pidime teadma, et ainult 100-milliliitriseid potsikuid tohib salongi võtta!?» Paistab, et East 17 pole viimasel ajal eriti tihedalt lennanud.

Küsimuse peale, kuidas siis kitsaste istmetevahedega säästulennukis reis kulges, hakkasid bändimehed naerma: «Ei no alguses oli jama jah, seljatugi ei liigu ega midagi. Aga siis hakkasid lennukis olnud briti poissmehed pulli tegema ja lend läks ludinal.»

Lennujaamast suundusid muusikud Tallinna vanalinna vallutama ja end kontserdiks välja puhkama. East 17 esineb täna õhtul ööklubis Parlament. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles