Rabarocki erisaated tutvustavad festivali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarocki üks peaesinejaid, The Fall (UK)
Rabarocki üks peaesinejaid, The Fall (UK) Foto: Rabarock

Laupäeval, 31. mail kell 20:00 ja esmaspäeval, 2. juunil kell 19:30 on Eesti Televisioonis eetris saate «Rabarock 2008» triloogia kaks viimast osa.



Saatejuht Lemo uurib koos kodumaise muusikamaailma asjatundjatega 13. ja 14. juunil Järvakandis esineva toimuva festivali tagamaid ja tutvustab esinevaid bände.




«Rabarocki fenomen on tema toimumiskoht, õige asja pärast kohale tulnud inimesed ning loomulikult bändid. See on uus kohtumispaik, mis on kannab endas väärikalt edasi Tartu Muusikapäevade ja Rock Summeri vaimu.

ETV erisaated annavad hea ülevaate selle aasta oodatuimast rockifestivalist läbi tegijate ja esinejate pilgu,» tutvustab saadete sisu saatejuht Lemo.

Laupäevases, 31. mai saates saavad sõna Vaiko Eplik, Erik Morna, Helen Sildna, Mart Normet, Emil Rutiku, Mihkel Raud, Cram.

Luubi all on Danko Jones Kanadast, Fujiya & Miyagi ja Pitchshifter Inglismaalt, Vaiko Eplik & Eliit ja Compromise Blue Eestist ning Los Bastardos Finlandeses Soomest.

Peale saadet on Tartu elanikel suurepärane võimalus jätkata enda üleskütmist Rabarocki Warm-Up peol klubis Underground.

Esmaspäevases, 2. juuni saates
arutlevad muusika üle Raul Saaremets, Kaarel Kose, Danel Pandre, kinobussi programmi tutvustab Mikk Rand, Atso ja Markus Metsatöllist räägivad, millega nad tänavusel Rabarockil publikut üllatavad, sõna saavad ka rokileedi Silvi Vrait ja Raul Vaigla Ultima Thulest.

Lisaks jõuavad vaatajani Black Lips ja üks tänavune peaesineja Sparks Ameerikast, teine peaesineja kultusbänd The Fall Inglismaalt ja Kotiteollisuus Soomest.

Triloogia «Rabarock 2008» esimest osa saad järelvaadata ETV kodulehelt.



Lisainfo festivali kohta: www.rabarock.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles