Supergrupp Mr. Big alustab homme Tallinnas taasühinemistuuri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mr. Big
Mr. Big Foto: William Hames

Pärast seitsmeaastast pausi kokku tulnud supergrupp Mr. Big annab homme kontserdi Tallinnas klubis Rock Cafe. Eesti kontsert lükkab käima bändi Euroopa tuuri ja on ainus show Baltimaades. Mr. Big astub Tallinnas lavale originaalkoosseisus!

Ühendriikidest pärit ansambli Mr. Big tähelend sai alguse debüütalbumiga «Mr Big» (1989), mis leidis väga hea vastuvõtu peamiselt USAs kuid ka Jaapanis. Teine album «Lean Into This» tagas aga bändile uskumatu edu.

Sellelt albumilt pärineb lugu «To Be With You», mis tõusis aastal 1991. nädalateks edetabelite kõrgeimale positsioonile lausa 15 riigis sealhulgas USAs, Saksamaal, Norras, Rootsis. Samalt plaadilt pärineb ka teinegi hittlugu «Just Take My Heart».

Mr. Big saabub Eestisse täna õhtul. Bänd on homse kontserdiga seoses palunud korraldajailt oma riietusruumi 48 pudelit kohalikku õlut, 56 pudelit gaseerimata vett, 6 purki Red Bulli, ühe pudeli kohalikku viina, punast ja valget Itaalia veini. Lisaks erinevaid karastusjooke, sealhulgas Coca-Cola, Sprite, Fanta.

Uksed Rock Cafesse avatakse 4. septembril kell 21.00. Bänd astub lavale 22-23 vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles