Ansamblist The Doors tehakse dokumentaalfilm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Doors: Jim Morrison, Ray Manzarek, Robby Krieger, John Densmore
The Doors: Jim Morrison, Ray Manzarek, Robby Krieger, John Densmore Foto: Internet

Legendaarse USA rockansambli The Doors ajaloost vändatakse dokumentaalfilm, mis peaks vaatajateni jõudma veel selle aasta jooksul.

Seni veel nimetu linateose tegemisel osalevad ansambli kõik kolm veel elusolevat liiget - Doorsi solist Jim Morrison lahkus siit ilmast 1971. aastal vaid 27 aasta vanusena, teatas Novonews.



Bändi klahvpillimängija Ray Manzareki sõnul lükatakse filmis ümber mõned 1991. aastal lavastaja Oliver Stone’i käe all valminud ansamblist tehtud mängufilmis esinenud ebatäpsused.



Aastatel 1965-1971 tegutsenud ansambel salvestas selle aja jooksul kuus stuudioalbumit, lisaks Morrisonile ja Manzarekile kuulusid algkoosseisu ka kitarrist Robby Krieger ja trummar John Densmore.



Alates 2002. aastast hakkasid Krieger ja Manzarek koos saateansambliga uuesti bändi vanu hitte esitama. Algselt kandis kooslus nime The Doors of the 21st Century, kuid kuna Densmore’i arvates rikuti sellega tema õigusi, siis nüüd esineb kollektiiv nime all Riders On The Storm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles