Pärnu neiu vahendab “Kodu keset linna” klatši

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Ennot näeb sarjas "Kodu keset linna".
Margit Ennot näeb sarjas "Kodu keset linna". Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Septembrist lööb TV3 telesarjas "Kodu keset linna" kõrvalosas kaasa 19aastane Pärnu neiu Margit Enno, kes mängib sarjas baaridaami.

"Ma lihtsalt ei saa aru, miks mul ometi niimoodi veab kogu aeg!" imestas rolli saamise üle 2007. aasta Eesti suvemiss Enno. "Kogu aeg tehakse kõikvõimalikke huvitavaid pakkumisi. Kui sarja produtsent Martin Korjus helistas ja rolli pakkus, ei mõelnud ma asja üle pikalt ja võtsin pakkumise kohe vastu."

Enno on tüüpilises baaridaami rollis. Ta ülesanne on "Kodu keset linna" uues baaris-lounge'is teenindada baari sattuvaid sarja teisi osatäitjaid ja loomulikult käib baaridaami tööga kaasas murede kuulamine ja parajas koguses klatši levitamine.

"Üldiselt on mu roll neutraalne, saan teiste osalistega väga hästi läbi, aga et sarja stsenaariumi kirjutatakse jooksvalt, ei tea pikalt ette, kuidas roll areneb," rääkis neiu.

Näitlejatööga on Tallinna ülikoolis referendiks-toimetajaks õppiv Enno tasapisi kohanenud.

"Alguses olin küll kaamera ees krampis," meenutas neiu. "Aga nüüd on see üle läinud, võtted saab juba reeglina ühe korraga tehtud. Võttepäevad toimuvad graafiku alusel ja on tegelikult päris pikad, kuigi minul läheb koos grimmi tegemisega kokku ühekorraga umbes kolm tundi. Kogu töö on hästi huvitav."

Kuigi Enno loodab end "Kodu keset linna" kõrvalosas suureks mängida, ei tee ta siiski veel näitlemises suuri plaane.

"Mulle meeldib väga eesti keelt õppida ja oma praegusi õpinguid ei jäta ma näitlemise pärast kindlasti pooleli," märkis neiu. "Aga kui ma vaatan neid professionaalseid näitlejaid ja seda, kui palju nad on koolis kõikvõimalikke asju õppinud, võib kunagi isegi kaaluda lavakasse minekut, kuigi sinna on ju väga suur konkurents."

"Kodu keset linna" on TV3 ekraanil igal tööpäeval kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles