Port Arturis avati heliinstallatsioon

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Andres Adamson

Port Arturi interaktiivne keskkond sai septembri alguses juurde uue ainulaadse heliinstallatsiooni.


"Port Artur 2 on oma interaktiivsete installatsioonidega Balti- ja Põhjamaades ainulaadne kaubanduskeskus," märkis keskuse turundusjuht Tair Anton. "Interaktiivsete installatsioonide eesmärk on muuta poodlemiskeskkonda huvitavamaks ja meeldivamaks ning anda inimesele mõista, et temalgi on osa keskuse meeleolu loomisel."

5. juunil võis Port Artur 2s tutvuda videoinstallatsioonidega, mille autor on Andres Adamson.

"Interaktiivsed videoinstallatsioonid on meeleolukad ja töötavad vaid inimeste osalusel ning on siiani leidnud ainult positiivset vastukaja, eriti laste ja noorte hulgas," lisas Anton.

Teisipäeval avati Port Artur 2 suures fuajees heliinstallatsioon, milles on arvutitehnika ristunud kunstiga.

"Saksa arvutiteaduri Hans-Gunter Locki ja koreograaf Teet Kase loodud interaktiivne heliinstallatsioon on juba visuaalselt efektne oma hõbedaste vihmavarjudega," kirjeldas Anton. "Vihmavarjude võlu avaneb siis, kui nende all kõndida: katusega ruumis hakkavad kostma vihmasabin ja äikesemürin ning muud inspireerivad helid."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles