Tapetud naiskirikuõpetaja laibaga imiteeriti risti löömist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirikuõpetaja Carol Daniels
Kirikuõpetaja Carol Daniels Foto: AP / Scanpix

USAs Oklahoma osariigis Anadarkos tapeti naissoost kirikuõpetaja ja ta laip oli asetatud nii, nagu ta oleks risti löödud.

61-aastase Carol Danielsi surnukeha leiti ta enda kirikust, kus ta jumalateenistusi pidas, vahendab STT väljaannet The Oklahoma.

Politseiuurija sõnul oli Daniels tapetud väga julmal kombel, ta keha oli üleni verega kaetud ja surnukeha oli jäetud altari lähedale. Käte ja jalgade asend oli selline, nagu ta oleks olnud risti löödud.

Danielsi pea oli peaaegu otsast lõigatud. Ka oli haavu naise vasemal rinnal, seljal, kõhul ja kätel.

Kätel olevad haavad viitavad uurijate sõnul sellele, et ta oli oma ründajale vastu hakanud. Ka oli ohvri juukseid põletatud.

Politsei kinnitusel oli kurjategija püüdnud oma jälgi peita. DNA hävitamiseks oli kirikusse ja laibale kemikaale pritsitud. Ka puudusid sündmuskohal ohvri riided.

Uurijad ei tea veel, kas Danielsi surnukeha ristilöömise asend on mingi sõnum või mitte.

Politsei konfiskeeris kiriku lähedal asuva poe turvakaamera lindistused, sest see kaamera talletas ka kõik kirikusse sisenejad ja sealt väljujad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles