Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Eesti kiisu Kätlin lööb Soomes laineid!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Anu Saagim
Copy
Eesti kiisu Kätlin lööb laineid Soome tõsieluseriaalis "Big Brother" - Kätlini igapäevased veeprotseduurid panevad nii mõnegi soome poisi suu vett jooksma.
Eesti kiisu Kätlin lööb laineid Soome tõsieluseriaalis "Big Brother" - Kätlini igapäevased veeprotseduurid panevad nii mõnegi soome poisi suu vett jooksma. Foto: MTV3
Soome ühes kuumimas tõsieluseriaalis Big Brother, lööb laineid noor Maarjamaa kaunitar, 22-aastane Kätlin.

Kätlin on hääletatud soome televaatajate poolt hetkel reality show kõige kuumemaks kiisuks. Põhjus lihtne, kaunitar armastab hommikuti end duši all põhjalikult seebivahtu hõõruda ning hiljem ka riietudes pikalt peegli ees keerutada.

Samuti armastab Kätlin end päeva jooksul kordi ka õueduši all märjaks kasta. Seriaalis osalevad meesterahvad kivistuvad seks ajaks, kui eestlannast kaunitar vee all mõnuleb ja seksikalt oma kehakumerusi silitab.

«Kätlin juba teab kuidas vaatajaid helesinise ekraani ees hoida, » pajatab üks sarja andunud meessoost vaataja. «Ta lihtsalt on soome tüdrukutest nii erinev, nii seksikas, nii ilus...»

Elu24.ee uuris ka MTV3-st, kuidas eestlannast kaunitar teiste Big Brother seriaalikaaslastega läbi saab ja mida arvavad Kätlinist televaatajad. 

«See on uskumatu, aga Kätlin on meie online-portaalis kõige enam klikke kogunud kangelanna. Näib, et televaatajatele ta tohutult meeldib. Oma osa on loomulikult ka selles, et tüdruk oskab flirtida ja ei karda kaameraid. Kätlini jaoks pole mingi number alasti dušši alla minna ja seal pikalt liguneda. Meesvaatajad on õnnest segased.»

Aga naised? Kas naised kadedaks ei lähe?

Televaatajad vast mitte, aga Big Brother seriaali tüdrukud on kindlasti närvis. Nood juba süüdistavadki virumaa neidu eputamises ja liigses flirtimises. Teda räägitakse pidevalt taga, kirutakse ja süüdistatakse lõtvades elukommetes. Mina arvan aga, et Kätlin on tark tüdruk, kes oskab kavalalt kalkuleerida ning tänu sellele võib ka lõpuks võitjaks tulla. 

Kes on Kätlin?

Ta on 22-aastane Rakverest pärit tüdruk, kes kolis Soome juba 16-aastaselt. Hetkel elab Seinajoel ja töötab toitlustuse alal. Ta on 162 cm pikk ja kaalub 53 kg. Ise väidab tüdruk, et hetkel tal poiss-sõpra pole.

Millega Kätlin Big Brothersis enim silma on paistnud?

Seriaalis paistab Kätlin silma oma positiivse ellusuhtumisega, sõbralikkuse ja aktiivsusega. Näib, et enim valmistab talle raskusi tõik, et ta ei saa seriaali ajal olla ühenduses oma lähedaste pereliikmetega. Enne seriaali minekut lubas tüdruk, et seksi seal ja ei räägi teisi reality kaaslasi taga. 

Edu Sulle Kätlin ka Elu24.ee poolt!

Kiika ka Kätlini seksikaid dušipilte!

Tagasi üles