Kristina Šmigun kiidab Skandinaavia kosmeetikat

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Šmigun
Kristina Šmigun Foto: Oriflame

Eestis enimmüüdumate kosmeetika- ja nahahooldusbrändide hulka kuuluv Oriflame tutvustas laupäeval Tallinnas oma uut ametlikku reklaamnägu - Kristina Šmiguni.


Laupäeval Tallinnasse iga-sügisesele suurkohtumisele kogunenud Oriflame'i 600 konsultandile rääkis Kristina Šmigun, et ilu ja enese eest hoolitsemine on tema elus väga-väga kõrgel kohal.

«Tippsportlasena on keha mulle kõige tähtsam ja selle eest hoolitsen ma igakülgselt, nii korralikult toitudes kui ka selle eest heade vahenditega hoolitsedes,» ütles Kristina. «Kõigil Eesti naistel soovitan võtta aega enda jaoks, armastada ja teha oma keha nimel tööd.»

Kristina Šmigun sõlmis Oriflame'iga koostöölepingu üheks aastaks. Kristina on reklaaminäoks Oriflame teleklipis, kampaaniate materjalides, kataloogimodelliks ning osaleb üritustel. Samuti saab intervjuusid ja artikleid Kristinast lugeda Oriflame'i Ilulehtedest. Lisaks toetab Oriflame rahaliselt Kristina spordialaseid tegemisi.

Rootsist pärit Oriflame müüb looduslikke nahahooldus- ja kosmeetikatooteid läbi konsultantide, pakkudes klientidele personaalseid konsultatsioone ning inspiratsiooni inimestelt, keda nad tunnevad ja usaldavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles