Oasise laialimineku põhjustas Liam Gallagheri alkoholiprobleem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oasise laulja Liam Gallagher
Oasise laulja Liam Gallagher Foto: WENN.com

Ränk tüli ansambli Oasis staaride Noeli ja Liam Gallagheri vahel, mis reedel ansambli laialiminekuga tipnes, sai alguse solist Liam Gallagheri alkoholisõltuvusest.

Kitarrist Noel Gallagher lahkus ansamblist vaid mõni minut enne seda, kui ansambel pidi Prantsusmaal ühel festivalil üles astuma, vahendab WENN.

Noel mainis ka seda, et ansambel ei loobunud 23. augustil peaesineja kohast Inglismaal toimunud V Festivalil mitte Liami kurguviiruse tõttu, nagu oli varem öeldud.

«Ma võin ainult vabandada – kuigi ma ei tea miks ma peaks, sest minul ei olnud sellega mingit pistmist. Ma olin täiesti vormis ja valmis andma suurepärase esinemise. Paraku teised ansambli liikmed ei olnud selleks valmis,» ütles Noel Gallagher.

Väidetavalt sai Liami pidev joomine vendade vahel USA turnee ajal peamiseks tülitekitajaks ning tipnes Prantsusmaal toimunud kaklusega, mille põhjustas purjuspäi kontserdile saabunud Liam.

«Liam on kogu tuuri ajal rängalt joonud ja tihtipeale muutunud eriti solvavaks ja isiklikuks. Ta on ähvardanud Noeli tüdruksõpra Sarat, teisi bändiliikmeid ja ansambli meeskonda. Inimesed on kartnud tema lähedale minna. Ta on üks väga vihane mees, kes peab oma probleemidest üle saama,» ütles lähedalseisev isik teemat kommenteerides.

Ära jäänud kontserdid lähevad ansamblile ühtekokku maksma enam kui 7 miljonit dollarit ehk üle 70 miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles