Kontserdil võisteldakse SMS-ide kirjutamises

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval toimunud mobiilivabal päeval ei tehtud trahve. Foto on illustratiivne.
Teisipäeval toimunud mobiilivabal päeval ei tehtud trahve. Foto on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula.

Teisipäeval, 1. septembril Rakvere laululaval toimuva suvelõpu suurkontserdi Tele2 GoLive! raames peetakse Virumaa meistrivõistlused SMS-lühisõnumite kirjutamises, võitja esindab Virumaad ka 5. septembril Tallinnas toimuval Eesti SMS-meistrivõistluste finaalis.


"Kuna Tele2 GoLive! tuurilemineku eesmärk oli viia iga-aastane üritusemelu üle Eesti laiali, toob tuur kõigile koju kätte ka SMS-meistrivõistlused," selgitas Tele2 Eesti turundusdirektori Kristjan Seema.

Eelmisel aastal kohtusid Tallinnas varasemate eelvoorude võitjad, sel aastal selgitatakse igas kontserttuuri linnas välja maakondlikud meistrid, kellest kiireimale lühisõnumite kirjutajale omistatakse 5. septembril Tallinna lauluväljakul toimuvas superfinaalis Eesti meistritiitel."

Enne kohaliku meistri väljaselgitamist Rakveres toimub eelvoor, mis algab Tele2 ja Nokia FanZone alal 1. septembril kell 16 väravate avamisega ja lõppeb kell 20.30.

Piirkonna kaks nobedamat kohtuvad kell 21 suurel laval, et välja selgitada kõige kiirem kohalik lühisõnumite kirjutaja - maakonna meister.

SMS-meistrivõistluste käigus tuleb aja peale korrektselt valmis tippida tekstisõnum.

Võistlejatele võrdsete tingimuste tagamiseks antakse kõikidele osalejatele ette ühesuguse sisuga lühisõnum, mis tuleb kirjutada korraldajate antud mobiiltelefoni.

Näiteks eelmisel aastal tuli eelvoorudes telefoni tippida tekstid "Teeks Emajõe kaarsillal veits romantikat? Sinu tupsu" või "Uhti-uhti uhkesti viisk läkst Tartust Viljandi", superfinaalis pidid aga kõikide varasemate eelvoorude võitjad kirjutama valmis lühisõnumi "Tunne end kui kodus ja korista mu vannituba ära!".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles