Kivisaare fotod kaunistavad «Kodu keset linna» kohvikut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Kivisaare fotod «Kodu keset linna» võtteplatsil
Alari Kivisaare fotod «Kodu keset linna» võtteplatsil Foto: TV3

Täna õhtul uut hooaega alustava seriaali «Kodu keset linna» värskete võttepaikade seas on ka uus kohvik ja

lounge

, mida kaunistavad Alari Kivisaare fotod.

«Igas endast lugupidavas seriaalis on üks populaarne kohvik, kus rahvas juhuslikult kohtub ja kus valitseb mõnus meeleolu. Kuna Alari fotod sobisid kohvikule erilise hinguse loomiseks väga hästi, saigi tema poole pöördutud,» selgitas seriaali režissöör Martin Korjus.

Telemängu «Võta või jäta» juhile Alari Kivisaarele võimalus sobis ning nüüd ripubki mitu tema pilti nii uues kohvikus kui lounge´is.

«Seriaali disainerid ja kujundajad valisid sobivad fotod mu kodulehelt välja ja siis jäi üle need vaid kohale toimetada,» ütles Kivisaar.

«Üks pilt on tehtud Saaremaal – puhas Eestimaa loodus peale vihmasadu, teised on aga ulmelised,» kirjeldas fotomees.

Kivisaar on rahul ka sellega, et pildid said üles endisesse Steni pubisse, kuna Indrek Ojari kehastatav tegelane on tema lemmik.

«Mina kaifin ikka Steni ja kui see oleks olnud kellegi teise kohvik, ma poleks varianti kaaluma hakanudki,» muigas Kivisaar.

Täna algaval uuel hooajal on seriaali sisu osas palju uut, kuid vast kõige põnevam on see, et peretütar Liis (Kadri Adamson) naaseb Ameerikast, eelmise hooaja lõpus külalisena nähtud Felixist (Jüri Aarma) saab püsivam tegelane ning Sten (Indrek Ojari) alustab uuesti nii töös kui eraelus.

Kokkuvõtlikult võib öelda, et sel hooajal keskendutakse  sarjas enam just nooremale generatsioonile. Lisaks üllatavad vaatajat värskenduskuuri läbinud võttepaigad – täiesti uued on endisesse Steni pubisse kujundatud kohvik ja lounge, Liisi tuba, Henri tuba ning Steni ja Hannese kontorid.

«Kodu keset linna» uus hooaeg algab täna kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles