Serena Williams naistele: tehke oma kehaga rahu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: Reuters / Scanpix

Tennisestaar Serena Williams ei ole küll päriselt leppinud oma liiga lihaseliste käsivartega, kuid soovitab siiski kõigil naistel iseendaks jääda ning oma kehaga rahu teha.

Aastaid profitennises ilma teinud Serena Williams peab sportlasena alati heas sportlikus vormis püsima, kuid ometi on ka tema olnud hädas nii kehakaalu kui liiga esiletükkivate lihastega.

Ajakirjale People antud intervjuus rääkis naine, et tal on tihti raskusi lohvakamate riiete leidmistega. Ja ometi on ta juba mõnda aega päris isikliku rõivabrändi omanik.

«Olen oma käsivarte suhtes väga tundlik. Minu arvates on need liiga lihaselised, liiga paksud,» tunnistas sportlane ning kiitis samas Ameerika esileedi Michelle Obama head vormi ja trimmis käsi.

Noorele eale vaatamata on 27-aastane Serena jõudnud välja anda ka oma memuaarid, kust saab täpsemalt lugeda nii tema karjäärist, moedisaineriks olemisest ning ka tema vanima õe mõrvast 2003. aastal.

Muu hulgas meenutab ta, et võttis pärast õega juhtunud tragöödiat kaalus ligi kümme kilo juurde, mistõttu pole kaaluprobleemid talle võõrad.

Serena soovib, et noored naised õpiksid oma keha aktsepteerima, mitte elama pidevas pinges kaalu langetamise pärast. «See on lihtsalt hullumeelne, kuidas kõigile teiste kehakaal korda läheb,» imestab naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles