Marko Atso: poest toon asju kilekotiga :(

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Atso
Marko Atso Foto: PM/SCANPIX BALTICS

Ilma veeta poleks planeedil Maa elu, räägivad juba kooliõpikud. Kuidas me puhta vee varudesse suhtume? Kas üks inimene suudab keskkonna heaks midagi ära teha?


Metsatöllu trummar Marko Atso tunnistas, et pole eriti aktiivselt vee säästmisele mõelnud: «Mina küll hambaid pestes kraani kinni ei keera millegi pärast. Aga ma tean ühte inimest, kes keerab! Metsatöllu laulja Lauri Õunapuu keerab!»

Poest toob Marko kraami samuti kilekotiga. «Sellega on nii, et mul pole seda riidest kotti kuskilt võtta, kui vaja tuleb,» põhjendas muusik. «Ma armastan käia, kaks kätt, raharull ja suitsupakk taskus, mitte kotti kaasas lohistada. Ja kui poodi satun, pean ikka kilekoti võtma.»

«Ükskord ma ostsin selle öko-kilekoti, aga sel rebenesid sangad kohe, kui asja sisse sain ja kraam oli mööda poe põrandat laiali. Kui tahetakse, et inimesed ökokotte kasutavad, siis peaksid need olema sama suured, ilusad, tugevad ja mahukad ja mis kõige olulisem, samas hinnas, kui tavalised kilekotid.»

«Autos meil muidugi neid riidekotte on, aga mina käin enamasti jala, nii et tahes tahtmata kasutan kilekotti,» seletas Marko.

Millise kotiga sina poekraami tassid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles