Galerii: Toe Tag värbas Kristiine keskuses videonäitlejaid

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toe Tagi eelproov Kristiine keskuses.
Toe Tagi eelproov Kristiine keskuses. Foto: Karli Saul

Ansambel Toe Tag korraldas kolmapäevast reedeni Kristiine keskuses avalikke eelproove, et leida osalejad oma uue muusikavideo «Kilekott» põhirollidesse ning massistseenidesse.


Neljapäeval oli Kristiine keskusesse proovile kogunenud paarkümmend enamasti teismelist huvilist, kes üritasid žüriile minutiliste etteastetega muljet avaldada.

Filmitav lugu «Kilekott» pole Henry Kõrvitsa kinnitusel tavapärane «jou-jou» räpivideo, vaid kannab endas sotsiaalset sõnumit kilekottide kahjulikust mõjust keskkonnale. «Eestlased soetavad aastas sadu miljoneid kilekotte, millest korduvkasutatakse vaid murdosa,» ütles Kõrvits.

Kõrvits sai idee sotsiaalse loo sünniks paar aastat tagasi Sidney meremuuseumist, kus oli ekspositsioon kilekoti mõjust merefaunale. «Sajad tuhanded mereloomad ja miljonid merelinnud kaotavad kilekottide tõttu igal aastal elu,» rääkis Kõrvits. «Nii tuligi mõte sellest lugu teha.»

Viimane eelproovi on reedel, 28. augustil kella 15-18. Sotsiaalse sõnumiga muusikavideo osalejaid valivad Toe Tagi liikmed, meigikunstnik Kaia Triisa, laulja Lauri Pihlap, MTV Eesti juht Marko Lillemägi ja režissöör Ove Musting.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles