Eesti kuulsusi on tabanud titebuum: ka Kati Toots ootab beebit?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan ja Kersti Toots
Jaan ja Kersti Toots Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eile levis kulutulena uudis, et lauljatar Lea Liitmaa ootab last. Täna pajatab SLÕleht, et kuluaarides liiguvad sahinad, nagu ootaksid ka

Jaan

ja

Kati Toots

oma esiklast.

Nii Lea Liitmaa kui ka Kati ja Jaan Toots siiski kurejutte kinnitama ei tõtta.

Ärimees lihtsalt imestab, miks tema eraelust juba pikemat aega seltskonnaajakirjanduse veergudel enam ei kirjutata.

Paarike on liikunud nimelt viimasel ajal tihedalt koos avalikel üritustel ja vastuvõttudel. Viimati Tartu rattarallil ja Estonia teatris Madalmaade kuninganna Beatrixi seltskonnas.

Kuluaarides sahistatakse ka, et Kati ja Jaani suhet oligi viimasel ajal pingestanud just lapseteema. Kati sõbranna sõnul soovinud brünett kaunitar juba ammu Jaaniga last.

Ärimees olnud siiski kindlalt selle vastu, mille tõttu paari suhe mõneks ajaks jahenes. Seepärast võiski Jaani taas koos oma ekskaasa Kersti Tootsi seltskonnas näha, pajatab Kati sõbranna.

Nüüd on Jaan oma lõpliku otsuse ilmselt teinud ning Kati kasuks otsustanud.

Lapseootuse märke nägid ka Kati ja Jaaniga Estonias tantsuetendust koos vaatamas olnud tuttavad, kelle sõnul on noore neiu piht tõepoolest ümaramaks muutunud.

Titeootel on veel ka meie teine lauljatar. Eurovisioonil Suntribe'i koosseisus esinenud Jaanika Vilpo, kes elab praegu koos elukaaslasega Leedus.

Samuti ootab järelkasvu Pärnu linnapea Mart Viisitamm (28). Väidetavalt on oodata suisa kaksikuid. Mart on abielus endast 20 aastat vanema Hilvi Bergmanniga (48). Mardil on eelmisest kooselust poeg, kuid Hilvi on emaks saamas esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles