Hispaanlane tegi korterist lotovõidu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaanlane tegi korterist lotovõidu
Hispaanlane tegi korterist lotovõidu Foto: AFP / Scanpix

Makseraskustes hispaanlane kavatseb pangale laenuraha tagasi maksta lotopiletite müügist saadava raha abil.

Miguel Marina sõnas, et ta võib küll kodu kaotamise probleemi ees olla, kuid huumoritaju pole ta kaotanud, kirjutab El País.

Töötuks jäänud Marina kavatseb eluasemelaenuga toime tulla, tehes oma 57 ruutmeetri suurusest uuest korterist lotovõidu ja kavatseb müüa 64 000 tükki viis eurot (78 krooni) maksvat lotopiletit.

Võidupileti omanik saab korteri endale ja Marina saab piletite müügi eest kogunenud summaga pangale laenu tagasi maksta.

«Ma ei suuda laenu tagasi maksta. Olen korterit püüdnud maha müüa, kuid ainsana on minuga ühendust võtnud panga esindaja, kes raha küsib,» selgitas hispaanlane oma koduleheküljel.

Miguel Marina kinnitas, et loto korraldamine ja korteri võiduna väljapanek on ametlikult kinnitatud ja kannab juristi allkirja.

Lotovõidukorter asub Madridist 34 kilomeetri kaugusel Ciempozuelos. Kahetoalises korteris on suur vannituba, rõdu ja autole koht maja all olevas garaažis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles