Eakas mees liimiti avalikus tualetis poti külge

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tualetipott
Tualetipott Foto: Wikipedia.org
Austraalias vajas arstiabi vanem meesterahvas, kes avalikku tualetti kasutades poti külge lootusetult kinni kleepus.

Nimelt oli kellegi kuri käsi prill-laua superliimiga kokku määrinud, kuid ohver ei märganud seda enne, kui tõusma hakates, kirjutab Digitalspy.

Juhtum leidis aset Cairnsi kaubanduskeskuses, mille esindaja sõnul oli alatut vempu samal päeval juba ühel korral teha üritatud, kuid ohver sai asjale õigel ajal jälile ja tõusis enne, kui liim kuivada jõudis.

Teisel liimiseks saanud mehel läks aga halvemini – talle tuli järele kiirabi ning arstid toimetasid ta kaubanduskeskuse külastajate silme all koos prill-lauaga kiirabiautosse.

Mees viidi kohalikku haiglasse, kus prill-laud tugevate tööstuslike lahustite abil tema istmiku küljest eemaldati.

«Alandus, mida põhjustab tualetipotil istumine, samal ajal kui hädaabitöötajad sind vabastada püüdes su ümber askeldavad… Ma tunnen sellele mehele väga kaasa,» ütles Brent Carter Cairni politseist.

«Ja siis veeretatakse sind ostukeskusest välja, aga prill-laud on ikka veel su keha küljes – see on lihtsalt hirmus,» lõpetas Carter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles