Margnale õmmeldi naha alla kalliskivi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Margna (esiplaanil 
vasakult) ja 
Kristjan Jõekalda teel seiklusrikkale reisile Lõuna-Ameerikasse.
Teet Margna (esiplaanil vasakult) ja Kristjan Jõekalda teel seiklusrikkale reisile Lõuna-Ameerikasse. Foto: Peeter Langovits

Kanal 2 uues saates «Kaks kanget Lõuna-Ameerikas» osalev Teet


Margna lasi enne reisile minekut endale käsivarrelihasesse õmmelda


60 000 krooni maksva kalliskivi.



«Tegemist on ekstreemrännumehe salajase kindlustuspoliisiga,» ütles Kanal 2 programmijuht Olle Mirme.



Margna rändas mööda eksootilist kontinenti kõige algelisemaid vahendeid kasutades. Kui rännumees viimaks tõsisesse hätta jääb, saab ta juveeli oma lihasest välja urgitseda ning maha müüa.



Ehkki reisil tabasid Margnat kõikvõimalikud hädad ja äpardused alates raskest haigushoost kuni kaamerate varguseni, ei läinud ekstreemkindlustust vaja ning mees naasis sellega õnnelikult Eestisse.



Veel mitu nädalat pärast naasmist käis Margna ringi, kallis kivike käsivarrelihases peidus. Nüüdseks on see taas välja opereeritud ja raha vastu vahetatud.



Sel ajal, kui Margna rännul oma närvid, tervise ja elu kaalule pani, veetis teine saatejuht Kristjan Jõekalda aega jõuka valge turisti rollis mitmetärnihotellide basseinide ääres värvilisi kokteile limpsides. Tema ainus mure oli õigel ajal ekskursioonidele ja sealt hotelliköögi hõrgutise juurde tagasi jõuda.



Jõekaldale disainis miljonärikostüümid moekunstnik ja teletäht Hannes Võrno.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles